Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

musik

 

dansar med livet
gammal ångest
som bakgrundsbrus

i mina öron
många år senare

min musik




Fri vers av älvali
Läst 249 gånger
Publicerad 2005-10-26 11:34



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Det blir din dans så fortsätt så..*Ler*
2005-10-28
  > Nästa text
< Föregående

älvali
älvali