Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan


i någon annans mörker
vaknar jag

en ny väska i en ny stad

bär min längtan

till det oförställda
enkla

som vilar vid flyktens slut






Fri vers av älvali
Läst 523 gånger
Publicerad 2007-12-05 08:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver så bra!
i någon annans mörker
vaknar jag
en ny väska i en ny stad


Jag får tankar på ett nytt förhållande,
el. en ny ännu öppen och \"spännande\"
rellation, en flykt till en annan del
av landet, ett långt besök,
passa på att se ngt annat, chansa...
2008-02-08

  Rublev
Jag berörs mycket!
Få ord men stort innehåll!
Slutet doftar av glädje!

”...till det oförställda
enkla
som vilar vid flyktens slut”
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

älvali
älvali