Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kramlöshet


Det talas om ledighet
frihet
Singellivets fröjder

Jadå
visst finns det

men mest av allt

Kramlöshet




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-10 01:27



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
KRAMAS MERA!
2010-01-10

  sulimaa
ja den är inte rolig alls...
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP