Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fingertoppars drömmar

fingertopparna stryker plasten på tangenterna

pressar lätt ner

bokstav för bokstav

ord för ord

in i meningarna

som i mina tankar, drömmar, längtan

vill finna din själ

linda om dina sår med ömma ord

trösta osläckbar gråt

värmas i hettan av din passion

lysa din mörka natt

locka fram ditt härliga skratt

vara famnen du somnar i

armarna du vaknar i och inte vill lämna


fingrarna drömmer

drömmer om att byta plasten till hud

inte vilken hud som helst

bara huden hos en underbar kvinna

en kvinna som trollbinder mina ord

en kvinna som rubbar min jord

mina fingrar drömmer

att en gång få smeka din kind




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-10 23:38



Bookmark and Share


  sulimaa
Åhh vilken underbar kärleksförklaring...varmt och innerligt ...
2010-01-11

  Anna Nickolausson
känslan man får mellan raderna ger värme til drömmar och liv
2010-01-11

  Suzy med punkterna
sååå fint! varma ömma ord och en längtan som känns ärlig.
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP