Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
symbios


pussel

dina fingrar är inte som mina. långa, bara ben nästan. dina fingrar är vita och mjuka. svala. tittar på våra händer och undrar vilka som är dina. vilka är mina? det spelar ingen roll egentligen för de känner varandra så bra, våra händer. de har ingen aning om hur de ser ut men vet ändå vilka de är. de känner. vet allt om varandra, om huden och pulsen. om värmen. undrar om du tänker som jag, att alla ord ju redan finns och alla verser skrev de innan vi ens fanns. innan vi flätades samman i orden varandra och musiken. innan vi blev ett pussel.




Fri vers av miraklet
Läst 463 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-13 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miraklet
miraklet