Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säsonger.

Fingrarna har en tendens att klia:

Växtvärk, del 1
Skrivkramp, del 2
Livskamp, del 3
Döden, del 4

;istället för sekunderna minuterna dagarna åren




Fri vers av Butitsnotyugoslavia
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-16 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Butitsnotyugoslavia
Butitsnotyugoslavia