Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aerodynamik

Tårna, fötterna, benen, marken knäna
det var sommar det
växte skrapsår mot husväggen en
tunn hinna av möglig hud
runt ditt huvud

du lindande garn runt alla kroppsdelarna
för mönstret, sa du
jag antog att det var för värmen du
såg ju så kall ut den kvällen

när jag hittade dig på morgonen
det var ljust, och
du hade skrapsår på händer
var tryckt mot husväggen
du hade slutat vandra nu sa du
jag slog mitt eget huvud blodigt,
för att kunna komma vidare
jag lät dig ligga kvar




Fri vers (Fri form) av Butitsnotyugoslavia
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-21 09:30



Bookmark and Share


  Nanna X
så glasklart och samtidigt mystiskt...
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Butitsnotyugoslavia
Butitsnotyugoslavia