Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stand

Att vakna, snegla och vilja drömma.
Eller åtminstona vara
I min egen säng.

Greppa mina höfter för en kväll
men våga inte
andas hetta på min känsla.

det är inget du rår över.

Seså släpp mig nu
Det är morgon.


Jag söker för att läka
Att söka är att prova
Vi har provat klart nu.

På bussen kommer insikten
Det finns ingen som han.




Fri vers av Koliander
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-16 14:41



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Vackert. Gillar. Mycket.
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Koliander
Koliander