Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om dina ögon ändå såg

om dina ögon ändå såg

mig

om du ändå vågade

ge mig

en ärlig chans

om ditt hjärta såg mig

som den jag är


kanske du såg

att jag har mer att ge

än bara

att vara en bra att ha kompis


men jag kan inte dig truga

inte dig jaga

bara finnas

kanske

dina ögon ser mig

när jag inte längre är kvar

när jag gått min väg

när min värme och närhet saknas dig

kanske dina ögon ser mig först då

men jag vet inte

men ändå tänker jag

att

om dina ögon ändå såg

mig

för det är jag värd

kanske du förstod




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-16 16:09



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ibland saknar man inte förrän det är försent......
Ödmjukt längtande skrivet
2010-01-17

  sulimaa
Kärleken är svår ...inget man råder över ...hjärtat strävar dit det vill ...fin text
2010-01-16

  Anna Nickolausson
dina ord fångar upp en och gör en tårögd
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP