Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kasta sten på månen


Jag finns här

du där borta

vi ses ibland

vi pratar

men ibland

känns det som

det är lättare

att kasta sten på månen

än att nå ditt hjärta

kanske lättare att fånga ett moln och resa på till ett annat land

än att få dig att förstå och se mig

ett hjärta är svårt att förstå

att vinna

att erövra

men jag tror nästan

det är lättare att

kasta sten på månen




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-17 03:49



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Du beskriver så innerligt känslan.
Mycket bra!
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP