Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som spetsen på en tändsticka

Din passion glöder

som spetsen på en tändsticka

som starkast flammar upp precis innan den brinner ut

det värmer

hettar upp mig

omger mig som ett varmt täcke av smekningar

lämnar en genklang med mersmak i

likt smaken man får på tungan av alldeles för varm choklad.. smärtsamt gott och obeskrivligt gott

långt fjärran lyser din passion upp en frusen natt med sin glöd

ett ledljus för en längtande blind

ger ett mål att kämpa mot

en famn att vinna

het och underbar




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-17 22:53



Bookmark and Share


  sulimaa
vackert och njutningsfullt :)
2010-01-17

  thyra
Underbart att läsa. Fint!
2010-01-17

  Suzy med punkterna
Tack för vackra rader i natten. Leende låter jag sömnen ta mig nu;=)
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP