Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stressfraktur

En stressfraktur i min realistiska ådra

ansträngd av all klarsyn

pockande drömmar

tryckande behov



det behöver inte vara vettigt

ett tydligt symptom på stressfrakturens allvarliga påverkan

är att jag till och med drömmer dessa ord

innan jag får ner dem


väntar på besked om kur

medicinering

ifall det är livshotande

men under tiden

måste jag leva loppan

kanske det avlastar stressen




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-19 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP