Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort dikt på kort tid.


dela med

Vi har överflöd.

Vi kan ge.

men vill vi?

en självklar fråga

när nån

ställer den.

\"Ja\" skulle nog

alla säga.

men varför

ger vi inte då?

Jag skyller

inte på alla

utan de

som har det

och behåller det

för sej själv




Övriga genrer av Tove_L
Läst 254 gånger
Publicerad 2005-10-28 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tove_L
Tove_L