Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lär mig?


Lär mig..

I natten

att höra ditt hjärta slå
dig andas
höra dina suckar av njutning
att känna din hy

lär mig

våga

våga lita
våga kunna känna
våga släppa kontrollen om mitt hjärta

lär mig

att inte vara rädd

att du mig vill väl

lär mig

se att du finns

att du vill röra mig för den jag är

vara i din närhet för att du inte kan vara utan mig

att vi måste andas samma luft eller kvävas av saknad

stå nära eller tappa fotfästet om jorden





Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-25 01:25



Bookmark and Share


  sulimaa
En vacker vädjan...
2010-01-31

  Suzy med punkterna
Ömt och kärleksfullt önskar du
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP