Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Födelsedag.

Små bubblor
och bitar lyckostunder
Hälls i kristall
av vänner och familj
Och dricks upp för denna dag av ålderdom
För denna högtid som är bara min

Jag firar med och tar emot
Alla oväsentligheter
som de har tänkt så noga ut

Men den gåva som jag så gärna ville se
Den enda som jag önskat mig
Den kunde ingen ge

En simpel karta, inget mer
Som visar klart och tydligt
Det som en gång visades för er
Och det som ni nu kallar för erfarenhet

Och allra helst i skala ett till ett.




Bunden vers av amber
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-02 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amber
amber