Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du flyr

Du flyr mig när mina ord kommer dig för nära

Du flyr mig när jag känns för bra för att vara sann

Du flyr mig trots att jag är ärlig och rak

Kanske du flyr en gång för mycket och inser att det var mig du ville fly till

när jag inte finns kvar




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-31 21:57



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
ibland är det lättare att fly
2010-01-31

  Suzy med punkterna
Vackert och träffar som en snöbolle på näsan;=)
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP