Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i regnet av dina tårar

I ditt regn

av salta tårar

står jag naken

sköljs ren från längtan

torkar mig med ditt hår

behåller din doft hos mig

den korta tid jag kan

som det enda jag har av dig som mitt

kvar blir ett spår

av en doft

som något som kunde finnas

innan det sköljs bort i regnet av dina tårar




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-31 22:10



Bookmark and Share


  sulimaa
Innerlig kärlek ...bitterljuvt
2010-01-31

  Suzy med punkterna
Vackert men bär sorgen mellan orden
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP