Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsats.

Den kärlek som vi hade
Skulle ha ersatts
Med en ny som jag har hittat
Din motsats
Men den kan aldrig bli dig likadan
Aldrig, aldrig lika sann.




Bunden vers av amber
Läst 549 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-03 23:21



Bookmark and Share


  worrisome
Skitbra och snygg..
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

amber
amber