Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ditt mörker


Du får irra
i ditt mörker
omgiven av den osynliga smärtans häxdansande knivar

din ångest som en svart kappa
döljer ditt hår
dina ögon djupt inne under huvan

dina fötter styr dig blint
med ögonbindel av mörka tankar
bara blödande steg i det okända

en dag
en natt
ser du ett ljus i mörkret
när du vågar öppna dina ögon
när du vågar lyfta din blick


kanske du vågar
finna din väg ut
ut ur ditt mörker

till det ljus
den värme
jag vill ge
just dig för att du
är just du




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-03 23:26



Bookmark and Share


  sulimaa
Vackert vackert ,på svenska oxå, till en vän :)
2010-02-04

  Suzy med punkterna
Duuuuu är bara för rar!!!!
Fantastiskt och jag sparar som bokmärke och i mitt hjärta.
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP