Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 ögon

en varelse med tre ögon;
två yttre att blicka utåt med,
ett inre, intuitivt

=

Piiia, a being with 3 i's/eyes.




Övriga genrer av LEVerEra
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-08 11:16



Bookmark and Share


  noname_realmind
Ja! Ett 3:e öga vill jag ha! ;))
<3
2010-02-10
  > Nästa text
< Föregående

LEVerEra
LEVerEra