Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Farväl far\"


Kära far

Vart tog alla år vägen
Du har missat så mycket av mig

Jag vill så gärna hjälpa dig
Men du vill inte själv

Nu går du blind ifrån oss
Går mot det du inte känner till

Vi ser dig gå på dödens väg
Där du hunnit mycket längre än oss

Snälla far

Stanna upp och se dig om en stund
på din familj som hjälplös står kvar

Står kvar där du en gång var
Där vi alla en gång var tillsammans

Vi tvingas se dig gå mot livets slut
Alldeles för tidigt alldeles för snabbt

Vi når dig inte längre
Du är redan för långt bort

Men vi ber vi gråter, försöker locka dig tillbaka
Du kan väl leva med oss lite till

Du ser oss far, men hur ser du oss
När du trots allt väljer att fortsätta gå

Farväl far




Fri vers av Fia
Läst 753 gånger
Publicerad 2005-10-31 15:38



Bookmark and Share


  invisibleangel_
sorgligt :(
2005-12-27

  Snövit
Vi tvingas stå och titta på döden när den kommer.
Man önskar att man gjort vissa saker annorlunda...
Dina ord satte sig i hjärtat, jag vill bara viska
"Allt kommer bli bra"
2005-11-02

    Flogging Elly
Nej så sorgligt, att se det hända men inte kunna göra något åt det.
För i slutändan hänger det på honom, att vilja ändra sig. Det går ju inte att ändra någon annan utan dess vilja. :(
Men jag tycker den är jättebra, känslosam...
2005-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Fia