Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsdöd


Vara död i själen
En långdragen död

Smärtsam

Den leder plågsamt till en andra död
Ofta i förtid, ofta av egen vilja

Självmord

Jag ska ta mig till den andra döden
Den är snabb och befriande


Men först ska jag hitta min mördare
Den som dödade mig första gången

Och hämnas




Fri vers av Fia
Läst 856 gånger
Publicerad 2006-02-07 23:36



Bookmark and Share


  Angel_of_Death
Mycket bra... Tänkvärt...
2006-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Fia