Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund

Varma ångor strömmar ur min mun
blandas med en kylig bris
Under skosulorna knastrar ljudligt
varje steg
Sockervaddsliknande böjer sig träd ned mot mig
viskar hemligheter
i mina rodnande öron
Bakom suckande grenverk
ler Aurora gnistrande
flörtar med mig
förlägen försöker jag dölja min
förtjusning




Fri vers av
Läst 231 gånger
Publicerad 2005-10-31 16:19



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Vilken härligt och fantasifull morgonstund du skriver om här..målar bilder gör du med dina ord..
2006-04-10

    ej medlem längre
Gullig text, och lite ovanlig, gillar hur du liksom "leker" med orden
2005-10-31
  > Nästa text
< Föregående