Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konst

Atlantens blå gap

själsfränders korrespondens

konst för konstens skull




Bunden vers (Haiku) av
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-08-10 08:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ofta undrat vem som säger något är konst, beauty is in the eye of the beholder?
2006-08-10
  > Nästa text
< Föregående