Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En reflektion invid ärvd symaskin av moder som sydde mer än mycket under ca. 60 år.


Symaskinstankar


tusentals meter tråd har matats genom pressarfoten
minst lika långt som Kairo tur och retur

en stilla undran;
hur många tankar, minnen,
lyckostunder och sorger
ryms i en symaskin?





Fri vers (Fri form) av _Mian_
Läst 496 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-08 23:21



Bookmark and Share


  thyra
Fin reflektion!
2011-08-08
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_