Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korrigering


Vad gör man med det som upptar
stretar mot,
skymmer orden
från att träda fram
och hindrar vingar
som fläktar bort
knogar som knackar oläsliga tecken
på korridorväggar
att breda ut sig.




Fri vers (Fri form) av _Mian_
Läst 531 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-08 22:10



Bookmark and Share


  Vind
....kanske kan man röra ner "det" till en konstnärs färgpalett,
(så länge, medan orden får gro) skapa mianska muralmålningar!
2013-04-12

  catharina.jerbo VIP
ja, vad fasen gör man. skriver ändå? lockar dem med godis? skäller ut dem? pussar pårom?
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_