Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtan.

Av alla de hjärtan
Som jag så brutalt
Klippte banden av
De som jag vet
Lider än idag

De som krossades
Av misstag
Och de som krossades
Av någon
Som inte varit jag

Av alla de hjärtan
Vars värld fick stanna upp
Av ett enda ynkligt ord
Av de hjärtan som dog

Men fortsatte att slå
Och kanske, bara kanske
Skulle börja leva
En vacker dag

Vet jag ett
Som lider mer för varje dag
Kommer lida
För alltid

Och det hjärtat
Det är mitt.







Bunden vers av amber
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-19 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amber
amber