Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit Häxa i Finland

En Sudansk healer ville en gång ta mig till sitt palats i Sudan.

Hans farmor hade nämligen siat om att han skulle träffa en "Vit Häxa" i Finland.

Yassir, som healern hette, antog att jag var denna Vita Häxa.

Han flätade mitt hår på afrikanskt manér.

Han smorde in mina händer med en salva gjord på tallbarr som han hämtat ute i skogen.

Han dansade med mig till gränslöst globala melodier.



Yassir gick iväg för att skapa en skyddande amulett,

men då han återvände var jag redan borta...

det var kanske vit magi som gjorde att jag "poff" vanished into thin air...





Fri vers av LEVerEra
Läst 372 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-19 14:01



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är nog så att vi när delar av en sudansk healer inom oss, samt med försåt vit häxa. Arketyperna verkar vara oändliga
2010-02-19

  Larz Gustafsson VIP
All magi och all häxkraft är ond.
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

LEVerEra
LEVerEra