Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå vindar


gör konst med mig, på mig

färgburkar och fingertoppar

läppar och ryggslut med blå vindar

kyss mig i ljuset av din längtan

måla mig din värmes trygghet

låt mig få göra konst med dig




Bunden vers av infiniteternity
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-21 22:11



Bookmark and Share


    L e e
Du har skrivit ett mycket fint stycke konst!
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

infiniteternity
infiniteternity