Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kopior

Jag hatar att vara nykter

Känslor gör dig svag uppenbarligen

Bättre då att köpa fina kläder att bära

eller bilar att köra

för vem vill ha en känslig tönt

som inte kan stå på sina egna ben

som en karl

det handlar om att slå tillbaka

blixtsnabbt

inte om att ställa meningslösa frågor

som varför gjorde hon slut

fejka och söndra

det handlar inte om att fejka

det handlar om att leva upp

för vem som helst kan tolka sitt inre

men eftersom ingen tycks kunna kontrollera det

måste det bästa vara att i största möjliga mån

ignorera det

äckliga känslor
står bakom
alla perversa idéer
som människan får för sig
att genomföra






Fri vers av mannaminne
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-22 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mannaminne