Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
enkelt namn på en svår dikt, skrev den för ett tag sedan.


ångest


död och blodröda strimmor
is i hjärtat river
genom eld och isande smärta
instängd i mörker
skrämmande röster kallar
genom brandgul eld och smärta
tårar av kungsvatten
rinner nedför mina kinder
låt mig gå ber jag
vart är hoppet




Fri vers av Aarctica
Läst 458 gånger
Publicerad 2005-11-01 19:45



Bookmark and Share


  Tovan
vännen, det finns där, hoppet menar jag... Så bra skriven. Får ont i själen bara av att läsa.
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Aarctica