Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åh ibland är det bara så kul att skriva


skönhet


väl nedtrampad stig
kväll i vinterland
stannar och ser
en ros
i snön den står
röd som bara den kan vara
jag tar ett steg mot
ifrån världen blå
står och kikar
tiden stannar
och jag förstår
varför rosen inte blivit plockad
osynlighet
osannolikhet att den växer där
ger den skydd
osannolikheten att jag står där
och ser på den
gör mig osynlig
det är skönhet
kan du se?




Fri vers av Aarctica
Läst 681 gånger
Publicerad 2005-11-07 00:08



Bookmark and Share


  Tovan
och så kul att läsa sen! jag ser det framför mig. du vet vad skönhet är.
2005-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Aarctica