Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveper mig i mörkret

jag sveper in mig i mörkret

kommer inte ut , under en livs tid


vill bara komma bort, från denna misär


jag orkar inte , kämpa eller försöka längre


när inget längre känns positivt

jag är det tredje hjulet i denna värld,


jag minns bara dom vackra tiderna


men dom finns inte längre


kvar står jag ensam

besviken på vad jag blivit


vem jag är vet jag inte mera




Fri vers av Aciom
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-24 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aciom
Aciom