Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omotiverande dag. ett två tre.


en sång i ena
örat, en
SJ-röst i andra

kallt kaffe på
ett tåg som
slumrat in

stilla
stilla
stilla

det är tomt, & jag
saknar dig idag

SJ-rösten
tystnar, någonting
skakar till

(allt)
fortsätter &
går vidare, men
jag saknar dig idag









Fri vers av Sabina Svensson
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-19 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson