Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tröst

herr scaramellis mor
håller mig
såsom bara mödrar kan
hon vaggar mig
och tröstar med mjuka
ord på italienska

utan vetskapen om att jag gråter
för att jag inte längre älskar hennes son




Övriga genrer av älvali
Läst 317 gånger
Publicerad 2005-11-02 17:48



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Den här dikten ser jag i tydliga bilder..En scen likt en film blandad med passion, mod och sorg..Den är fin och lite jävlig på samma gång. Ja..vad ska jag mer säga annat än du kan verkligen det där med förmedlande av sinnesstämningar..Kram till diii!!*
2005-11-03

    Totte Temmelin
tonen i dikten är skön och bilden och känslan är väl förmedlad. snyggt som fan!
2005-11-02

  bq
Vacker, mjuk melodi, sjunget poetisk och tidslöst..!!
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

älvali
älvali