Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ena halvan av en sång. Tar väldigt gärna emot synpunker angående radbrytningen - jag vet inte riktigt hur man ska tänka.


Angående kärleken

Min vän, har du sett
en pojke, som står i gårdens grus?
Ett regn faller lätt
över dagis
och över gråa hyreshus,
som ruvar så tätt.

Se honom gå
ensam -
de andra leker glatt.
Huvet i det grå...
I hans natt
finns bara fåglar
och han själv.
Han pratar med dem,
de är de enda
som hör på.

Ja kroppen blir stor,
men i den bor samma lilla pojke kvar.

En ö som jag har.

Och vad du än tror,
du är den enda som någonsin har sett mig bar.

Vill du dela
mina dar -

jag ber dig:
För alltid
bli kvar.

Vi ber dig,
för alltid,
bli kvar.




Fri vers av Nute
Läst 375 gånger
Publicerad 2005-11-29 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nute
Nute

Mina favoriter
Inkonsekvent Kalabalik