Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen du svek mig

Ser
Hör
Men vägrar tro
Vägrar förstå

De höga klackarna
uppfanns av en kvinna
som blev kysst på pannan

Ser dig försvinna bort
Fast du står kvar

Jag står också kvar
En ensam
tom
flicka

Övergiven
Med platta skor
och ett blödande hjärta




Fri vers av The Smiling One
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-02 17:38



Bookmark and Share


  frostblomma
Väldigt fin.

"Ser dig försvinna bort
Fast du står kvar"

Åh så bra.
2010-03-02

  sellout
gillar!
2010-03-02

  anita VIP
Bra text och mycket genomtänkt.
2010-03-02

  Uppfångad
Smart med skorna!!
Bra text och genomtänkt
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

The Smiling One