Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hycklare

Om du skulle behandla mig
Som jag behandlar dig
Skulle jag lämna dig direkt

Jag tänker på det varje dag
Hur ond jag är

Men det förändrar mig inte
Kommer aldrig göra




Fri vers av The Smiling One
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-22 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Smiling One