Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"så lever vi i alla våra dagar"

Säg mig älskling är detta kapitlet det sista?
vår saga som så vackert började med "det var en gång.."
du räddade mig och jag förälskades i dig
men nu har vi kommit till de sista sidorna
men för oss blir det inget vackert slut
den sidan har någon så omsorgsfullt rivit ut
vi slutar mitt i, där allt blir fel
där det inte ser ut som något svar finns
i livet finns ingen trollkar som kan ge dig ditt mod
här finns inget "så levde de lyckliga i alla sina dagar"
här lever vi i alla våra dagar
så är mänskligheten
olycklig utan klagan
bara stå emot
lev ditt liv
ditt liv
liv




Fri vers av ensmåstad
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-03 23:43



Bookmark and Share


  Alexander Jensen
Fantastisk känsla, jag rycks med. snygga formuleringar!

Tack för kommentaren!
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

ensmåstad
ensmåstad