Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörknande gryning

I samtal med den
bottenlösa himlen
ekar en brunnsröst
av glömda innanmäten

Det underjordiska stiger
likt en himlakropp
över grantopparna

en mörknande gryning
kring den yrvakna forntiden

Det är för sent att välja färg
åt kvällningen




Fri vers av Nitram P
Läst 263 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-05 16:35



Bookmark and Share


  walborg
Underbar poesi!
2010-03-08

    Annika J
Stark come-back!
2010-03-05

  etthjärtaäralltidrött
Du är tillbaka, med bravur. Mycket bra!
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P