Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en text apropå vår kära katt TIger som dog natten mellan torsdag och fredag.


Livsspår

Den döda kattens tomhet
gick genom rummet.
Ingenting passerade
över tröskeln
fram till gardinen
som fladdrade
för det öppna fönstret.
En osynlighet
satt på fönsterbrädan
och tittade vaksamt
ut i trädgården.




Fri vers av Nitram P
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-12 14:05



Bookmark and Share


    Annika J
En fantastiskt fin skildring av hur det känns att mista ett djur.
2021-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P