Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag behöver inte dig

 

 

jag behöver inte se det mörker jag redan är i
jag behöver någon som tänder lampan jag inte når
jag behöver någon som håller i mig när jag är rädd
jag är mörkrädd

jag behöver inte dig

sluta dra in mig i mörkret

jag vill ut
hjälp

kärlek, det är något för drömmare
det här är ingen dröm
jag ÄR mörkrädd

jag vill ut
hjälp

 

 

 

äckel




 





Fri vers av embraceme
Läst 319 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-07 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

embraceme