Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet av dig

Min kropp är trött, min själ är i dvala.
Känslorna jag hade har sensationellt börjat svalna.
Mörka nätter som påminner mig om dig är nu på väg bort.
Minnet av dig är nu endast vackert och kort.
Jag har insett att dessa vackra stunder vi delade är minne blott.
Men av dig jag så mycket erfarenhet och kärlek jag fått.
Jag kommer aldrig glömma, minnet av dig jag ska förevigt i mitt hjärta gömma.




Fri vers av Shanghai baby
Läst 349 gånger
Publicerad 2005-11-04 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shanghai baby