Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För uppmärksamheten lever bara för stunden

Jag är inte den där starka

Den där som klarar av rutiner och måsten

Jag är den där som avslutar allt precis när jag börjat

Den som inte ser nåt vackert i spegelbilden

Den som kräver bekräftelse

Som kväver de som kommer nära

För uppmärksamheten lever bara för stunden

Och ångesten och bristen av självförtroende

Finns.

Kanske för alltid




Fri vers av frusethjärta
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-20 21:35



Bookmark and Share


    Char-Lee
Exakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010-04-06

  Lethra
Jättefint skrivet
2010-03-20

  sellout
bra skrivet, känner igen mig i det här..
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

frusethjärta