Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tonerna utan av en trött människa.


Tiden är en dygd/last.

Döden är frälsningen
ifrån kedjorna av det förflutna
Drömmar är giftet
vilket får oss att fortsätta leta

En gammal odör sänder en
till sängens branta kant
Livets goda stunder
vägs med en gyllene våg

En gammal melodi spelas
baklänges
Tonerna ifrån ett ostämt instrument
låter en att återgå till livet.

Minnen är en last-
att ständigt minnas att saker kunde vara bättre
Tiden är en gåva
Ger en hopp om förändring




Fri vers av Erikjohansson
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-29 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erikjohansson
Erikjohansson