Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord

vaknade idag med en värld så ny
en ny nåd skänkt från ovan
på denna dag
livet tar fart och landar i mitt hjärta
i hjärtan över hela världen
firas en nåd som just blivit våran.




Övriga genrer av JohannaMJansson
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-04 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JohannaMJansson
JohannaMJansson