Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2011-09-19


Skall sjunga med renad tunga.

Knäböjer framför din fötter, kysser marken som du har gått på
Lägger mitt liv i dina händer
Och som ett tecken på din omsorg och osårbarhet
Ger jag dig allt jag har och äger

Som ett tecken på att ditt ord nått mitt innersta
Skall jag sjunga med renad tunga

Allt detta är jag beredd att göra

Sjunger ut min vilsenhet, saknad och sorg
Låter vågen skölja över de mörker som skymmer mina ögon

Tvättar mina fötter om och om igen
Låt mitt hopp och min längtan lysa som en lykta på din väg !




Fri vers (Fri form) av JohannaMJansson
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-19 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JohannaMJansson
JohannaMJansson