Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar att jag vet att jag kommer leva utan dig till slut

Du nickar lätt när du går förbi
Lik som en arrogant gest
Den talar om mer än du vet och vill

Jag ser i dina ögon att du vill ha mig i din famn
Du vill vet vad jag gjort sen jag försvann
Känner hur dras till mig, även om du sagt att du inte älskar mig

Jag tycker det är jobbigt att se dig här omkring
Det känns som jag inte räcker till
För om jag gjorde det hade du varit hos mig nu
För om jag gjorde det hade det vart jag och du





Fri vers av RandyI
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-09 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RandyI