Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du älska mig naken?

Du tror jag gett mitt hjärta åt en annan
Men jag är bara för feg för att älska
Att älska med dig
Ha dig i mig, ha dig runt mig, på mig
Du tror jag funnit någon annan
Men jag är bara för feg för att visa
Att visa allt det som döljer sig under mina trasor
och över min personlighet och charm

Vi har aldrig älskat
Men ändå älskar jag dig
Vi har aldrig duschat tillsammans
men ändå blir jag våt tillsammans med dig
På avstånd

Du tror jag ska lämna dig
Men det är tvärt om
Du kommer lämna mig när du får se min nakna kropp




Fri vers av RandyI
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-22 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RandyI