Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig.

Även fast jag älskat någon efter dig
Så skulle jag behöva just dig nu
Jag skulle behöva bara dig
Jag skulle behöva prata om sånt som jag bara kan prata om med en sån som dig
Även fast jag hatat dig mer än allt
Så skulle jag göra allt för att få ha dig
Ha dig här just nu
Känna hur det känns att bli tröstad på ett sånt sätt du bara kan

Även fast jag vill, skulle jag aldrig våga




Fri vers av RandyI
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-09 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RandyI